UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 5 September 2010

SHOPPING......MEMANG BEST!!!

~ Shopping memang best!!!


Kalau masa awal2 pose sampai ke pertengahan pose, asyik citer tentang makan2 je......so bila nak dekat2 raya ni entry yang best plak adalah shopping!

Actually shopping memang best. Window shopping pun best gak! Kalau shopping masa nak dekat2 raya ni plak yang bestnya suasana raya tu makin 'kuat' terasa. Dengan lagu2 raya yang berkumandang....................strategi para peniaga untuk menjual barang masing2......................sume tu menambahkan lagi 'hangat'nya suasana untuk menyambut raya.

Lagi best bila shopping ni, apa yang kita nak boleh dapat. Bukan apa......kadang2 budget ada, tapi barang pulak takde atau tak menepati citarasa.......Tension juga. Kalau barang ada , duit plak tak ada.......lagilah tension! Ha3........

Anyway mesti ramai yang masih nak shopping last minute cam sekarang ni. (termasukle aku.......hu3.....) Cuma jangan sampai membazir dan melebihi batas kemampuan. Ingat.........lepas raya pun, kita stil nak guna duit lagi. So, berpada2 hokay...........:)

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

mmg la nak b'pada2 tp, bile dah masuk mall, trus lupa daratn, owhh.. camno tu? hu3..

azzey berkata...

Areleez: tulis la apa yg kita nak....then follow je dgn apa yg dah dilistkan. pki spek htm...pejam mata pd brg2 yg lain...katakan TIDAK !!! HU3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs