UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 24 September 2010

TAK TERFIKIR JADI MACAM NI

~ My princess yang masih sakit kaki tak mampu nak solat berdiri.......sian dia.......:(


Lagi sekali aku mintak ampun dan maaf.....ini bukan entry show off....tapi sekadar nak mengabadikan peristiwa2 yang berlaku dalam kehidupan aku dan family tersayang dalam blog aku yang terchenta ni........

Kalau dalam bulan pose ari tu, aku selalu nampak makcik2 yang uzur, solat kat atas kerusi masa solat terawih berjemaah......tak sangka plak anak sendiri akan tempuh pengalaman yang sama!

Sejak kaki dia sakit ni.....kenalah dia solat dengan cara duduk di atas bangku. Yelah dah cukup umur kannnnn......so, kewajipan tu tetap kena tunaikan.......

P/S: Sian dia......kaki masih sakit kalau nak dibengkokkan.... Tak terfikir langsung boleh jadi cam gini.......:(

4 ulasan:

ArELeEz berkata...

aloolooloo.. kasehan2..

meowwmania berkata...

kesiannya...kenapa kakinya tu?

ardinihumaira berkata...

bagusnya.. semangat macam ni la yang kita nak.. bukan jadikan sakit sebagai alasan tak solat. Alhamdulillah


:)

azzey berkata...

Areleez; hu3....

meowmania: jatuh tangga kat skolah!

ardinihumaira: alhamdulillah dni......setakat ni masih dlm kawalan lg....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs