UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 30 September 2010

BBQ NIGHT ON 18.09.2010 ( PART 4 ; TETAMU YANG DATANG)

Asyik tepek gambor2 menu masa BBQ tu je.....kali ni aku nak tepek gambor2 tetamu yang datang malam tu! Di antaranya..........

~ My MIL ( Tudung kaler putih) tengah ghalit sembang dengan my mum.......Ipar duai aku tak de kat kampung.....yang ada pon tak berapa sihat.......So, tak dapatlah nak join!

~ Ni Tetamu istimewa ........ Kecik & kembar tak seirasnya! Ha3.....Actually, Kecik ni anak sedara my BIL ni.....

~ Ipar-duai My Bro
Yang baju melayu putih dan merah tu......abang2 ipornya.....

~ FIL My Litle Sista..... Yang baju melayu berkopiah tu.....Her's FIL

~ Ni family Cikgu Rozi..... salah sorang guru kat sekolah menengah aku dulu.....merangkap kawan my mum juga.....
P/S: Tapi yang baju Melayu merah tu bukan family dia tau.....Salah sorang tetamu @ jiran sekampung! Hu3......

~ inilah dia Cikgu rozi dengan anak teruna beliau


~ Ni kengkawan my granny dan anak2 nya...

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

bestnya makan ramai2 ;D

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg best !!!

ArELeEz berkata...

meriah, wok..!

azzey berkata...

Areleez: Spi skrg terasa kemeriahannya kannnnn...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs