UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 September 2010

MALAM NAK BALIK KAMPUNG....BAJU TAK SIAP PACKING LAGI

Semalam plan nak packing baju untuk balik kampung malam ni. Dah mata rasa mengantuk sangat pulak. Ingatkan aku nak lelap sekejap je. Sekali pukul 12 lebih baru tejaga. Still ngantuk lagi.......teruskan tidur!

Waktu sahur ....plan lagi nak packing baju. Sekali aku pegi update blog. daaaaaaa...... Tak jadi juga sudahnya packing baju2 sume tu.

Petang ni lepas keja, nak tak nak kena packing juga. Coz malam ni dah nak balik kampung. Aku pening @ confused sebenarnya....memikirkan berapa helai baju nak di bawak balik. Tu belum masuk bab tudung lagi. Belum bab my hubby lagi........Tak tau nak agak. Sudahnya nanti, aku sumbat sume baju yang ada dalam beg......kah3..... Yang penting balik kampung !!!

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

jangan tertinggal barang tau kak.. :D

velasrizal berkata...

wah blk mlm2 ni berhati2 ye..tp mmg best blk mlm2.. sejuk je..

Tradisi Balik Kampung Berterusan

ArELeEz berkata...

same la.. org mmg sker confuse2 bab packin'2 baju nih. klu nak gi kursus, bapak la besor beg! kursus xsampai 3 hari pun! klu buleh sume mende nak angkut! ha3..

p/s: org xpackin' jugak lagik nih..! adeh3..

azzey berkata...

ardinihumaira: ni dah confused nk packing baju2 blk kajang semula.....hu3....

velasrizal: mmg best blk mlm....sejuk, tp ngantuks! hu3...

Areleez: skrg ni lg confused.....nk packing kain baju blk kajang! tak tau tah mana2 dah kain bajunya....byk sgt tpt pgi check in! ha3......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs