UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 24 September 2010

NAMA PANGGILAN DIA ......KECIK

~ Kecik dengan nanny tersayang........

Tau tak apa nama si chomey gegirl kat atas tu........Kalau nak tau nama panggilan dia si Kecik..........TAPI..........badan dia memang semangattttttttttt. Baju yang dia pakai dalam gambor tu pun baju untuk budak umur 12 tahun. Sedangkan umur dia baru 2 tahun! Jangan tak pecaya.

Kecik ni anak sedara kepada my BIL. Aku dah lama dengor citer tentang dia ni dari my sista........cuma masa hari raya yang baru2 ni je dapat jumpa dia. Aku cuba dukung dia........Memang sakit pinggang weh!!!

Mama dia kata.......badan dia jadi naik cam gitu sejak bagi minum susu soya. Then sekarang ni kena control makan dia. Memang Kecik ni selera je bila disuap makan. Syok abis aku tengok dia makan!!! Geram pun ada.

Anyway......mudah2an dia sihat je lah hendaknya. Dan mudah2an usaha mama dia untuk limitkan makanan untuk dia tu success juga!

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe.. berselera ye. tape... nanti dia besau mana tahu dia sendiri kurang selera makan :D

ArELeEz berkata...

kene tukar namelah. kecik kpd besor. barulah sesuwai..! he3..

azzey berkata...

ardinihumaira: mama dia risau dia terus memebesar dgn sihatnya!

Areleez: kena pegi JPN tukar nama tuh! Hu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs