UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 September 2010

KAK YONG NAK PEGI KEY EL !

~ Alooooloooooo Kak Yong..........


Kak yong ni anak sedara aku. Anak sulung kepada adik lelaki aku. Dia ni dah selalu aku enterframekan mukanya kat blog aku ni. Dia agak close juga dengan aku. Sejak pandai becakap lagi aku dah biasakan dia panggil aku 'ibu'.

Alkisahnya, hari raya ke-4, lepas balik dari beraya.......aku dan yang lain2 dok lah sambil sembang2 dan tengok TV. Yang dia ni sibuk dengan beg besar tu. Tarik ke sana sini. Bila ditegur, dengan slumber je dia jawab..........

~ Tengok tu...punya gigih dia usung beg tu ke sana sini...ha3......


" Kak yong nak pegi key el !"........ Sambil senyum je. Geram betol aku. We alls sume gelak jelah dengor dia sebut key el..... Yang aku pelik, budak kecik cam dia pon tau nak sebut key el......Belum besor lagi........

Budak2 sekarang ........memang advance!!!

5 ulasan:

eelobor berkata...

nak sama besar beg dengan orang...hehehe

ardinihumaira berkata...

dni nak masuk dalam beg tu la nak itut g KL leh? hehe

LeEanEEm berkata...

anak sapa la yg advance nih....huk aloh

ArELeEz berkata...

lip2 nie kalau senyum, ngan mata2 dia sekali senyum tau!

azzey berkata...

eelobor: silap2 dgn dia2 blh masuk dlm beg tu....

ardinihumaira:masuk2......jgn tak masuk.....hi3.....

Leeaneem: wa pu che taw!

Areleez: tau x pe....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs