UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 September 2010

MY PRINCESS JATUH TANGGA !

~ Doktor balut kaki my princess dan advise rehat kat umah sampai betul2 sembuh!


Semalam dalam pukul 10.30 pagi aku dapat emergency dari my sista. Dia inform my princess jatuh tangga masa kat sekolah. Apelagi.....aku terus sentap la!!! Tetiba je badan rasa menggeletar semacam dan tak tau nak buat apa.

Lagi2 bila aku kal my princess dia kata tak boleh jalan dan jatuh tu dia tergolek dari atas tangga sampai ke bawah!

So, aku terus mintak excuse untuk balik ke kampung. Dalam pukul 12.30 aku dan my hubby dah mula gerak. Nasib baik jalan pun clear, tak jem! Pukul 3 lebih dah sampai kampung dan aku terus bawak my princess jumpa doktor.

Aku plan nak x-ray je......tapi doktor check kaki dia cuma terseliuh dan tak perlu di x-ray. Masih boleh digerak2 kan lagi. Cuma doktor advise my princess pakai tongkat dan dapat cuti rehat sampai dia sembuh. May be dalam 1-2 minggu akan kembali okay. Mudah2an........

Doakan ye kengkawan sume......


P/S: Aku baru sampai dari kampung. Semalam dan hari ni cuti emergency.......:(

4 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

harap semuanya kembali normal, mesti sakit kan

Shu Shinju berkata...

alololo..ciannye.. cepat sembuh yer princess....

ardinihumaira berkata...

semoga beliau cepat sembuh, kak.. huhu..cmana boleh jatuh tu

azzey berkata...

Sharinginfoz: tq.....dh okay sikit tu...

Shu Shinju: sian dia kan....tq Shu....

ardinihumaira: may be tapak kasut basah..then licin kot! coz baru abis PJ masa tu....hu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs