UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 6 September 2010

RAMBUT RAYA

~ Rambut untuk hari raya..........:)


Bila nak sambut raya ni....bukan baju atau kasut je yang kena beli....rambut pun nak 'beraya' juga........he3......

Actually, balik kampung last week my hubby dan my princess pegi potong rambut. My princess plak wat rebonding skali. Aku just potong macam bese je.Memang everytime kalau balik kampung aku mesti potong rambut kat situ. (Bukan picture kat atas ek.......itu just my hubby dan my princess jerk......).

Aku dah bese dengan member aku ni (Malay girl) untuk potong rambut dengan dia. Dah dekat 5 tahun aku jadi regular customer dia. Sebab dah selesa dengan cara potongan dia........aku sanggup tunggu balik kampung untuk potong rambut! He3.......

Sebab dah jadi regular customer, dia bagi special price untuk wat rebonding untuk my princess. Tak sia2lah ada kawan hairstylist ni kannnnnnnnn......Berbaloi juga......Rambut untuk raya...........Hu3........

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pun baru je potong semalam :)

azzey berkata...

ardinihumaira: mcm akak dh bese rambut pendek...mmg x selesa klu pjg sgt!

ArELeEz berkata...

kak ila tu, ek? mmg la best ngan dia tp, dia selalu xde kat kedailah. kedai macam bukak.

azzey berkata...

Areleez: yelah sape lg hairstylist i kannn..........dia ada je. kal je bl nak pegi.mesti vvip servis punye....hi3...

icee-yah berkata...

betul2..rambut raya..icee pon wat curl..hihi

azzey berkata...

icee-yah: curl??? chanteq gak tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs