UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 September 2010

REPLIKA 'GERGASI'

~ Replika 'gergasi' dulang menampi padi , labu sayung dan tudung saji di pekan Kampung Gajah


Kepada sape2 yang pernah datang ke Kampung Gajah di Perak mesti ada ternampak replika 'gergasi' ni kannnnnnn. Ia terletak di persimpangan traffic light di tengah2 pekan Kampung Gajah.

Actually dah lama replika binaan ni ada kat situ. Saje je aku snap picture ni masa pegi beraya ke umah Pak Tam akuu di Titi Gantung hari tu. Nampak interesting!

Memang melambangkan apa yang ada di sekitar kawasan Kampung Gajah sana tu......:)

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

kat sini ada replika ketereh kak :D

ArELeEz berkata...

wa xsnap pun sbb xglamourlah! ha3.. larikkss..!

azzey berkata...

ardinihumaira: replika ketereh tu hape dni?

Areleez: tpt jstuh lg dikenang....ni kan plak tpt ulang alik cr rezeki satu ms dulu....huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs