UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 4 Oktober 2010

PENAT DAN TAK DE MUD !

Pagi ni rasa malasssssssssss sangat nak keja sebab penat 2 hari berjalan sana sini bawak family yang datang beraya kat umah aku. My mum, My princess, My granny dan adik2 datang malam Sabtu lepas. Malam tadi baru balik semula ke kampung.

2 hari ; Sabtu dan Ahad dipenuhi dengan aktiviti beraya dan berjalan je! Memang penat tapi best !!! Dapat spend masa dengan family yang sesekali je dapat jumpa !

Nanti aku update sume citer2 dan gambar2 sepanjang family aku ada kat sini ek !

P/S: Yang pasti hari ni...............PENAT DAN TAK DE MUD !!! :(

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahhh akak beraya lagi. bestnya ... :D meriah

Sharinginfoz berkata...

dah nak habis raya ya, nanti mood datang le kembali

Hadiah Dari Australia

eelobor berkata...

sama gak, ari ni cuti & rehat kat rumah jer

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg bestttttttt.tapi penattttttttt...:(

Sharinginfoz: haah.....susah nk dtg mud klu dh penat ni....:(

eelobor: best nya dpt rehat kat umah ek !...

suamihanyisterizuki berkata...

azzey, salam kenal dr hanybunny ;)

azzey berkata...

suamihanyisterizuki: slm knl jg......tq...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs