UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 Oktober 2010

KENDURI ARUAH DI KAMPUNG

Pagi ni my MIL kal bagitau nak wat kenduri aruah lagi kat kampung malam Ahad ni. Tapi aku cam tak boleh balik je, coz Sabtu ada Family Day yang office aku buat. So mesti kelam kabut kalo nak balik.

May be my hubby je yang balik dengan my BIL. Tu pon baru plan. Tak pasti confirm ke tak. Apa pon mudah2an majlis tu nanti berjalan lancar.......:)

5 ulasan:

segitujuh berkata...

ambil masa juga termenung... MIL dan BIL tu apa. Nasib baik pointer nak cecah 4, dapat tangkap selepas 0.3 saat.

ardinihumaira berkata...

;) tak pe kak.. buat apa yang patut dan terbaik bagi akak...

relevan berkata...

Salam pagi jumaat yerrr..

ArELeEz berkata...

29 hb balik kampung la.. buleh gi trap sg klah.

azzey berkata...

segitujuh:sib baik lom sampai 0.5 saat! hu3....

ardinihumaira: ye dni.....dn mmg akak x blk pon.....

relevan:slm juga ye....tq

Areleez: x d plan blk. raya hj br balik.....insyaallah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs