UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 27 Oktober 2010

BE LAGI ! THANKS NUFFNANG!!!

~ 6 BE & 1 dah jadi ME......Thanks to Nuffnang


Alhamdulillah. Hari ni dapat lagi 1 BE . Means dah ada 6 BE..........Dan 1 dah jadi ME. Anyway minta maaf banyak2 kat kengkawan....ni bukan nak show off atau syok sendiri. Just nak abadikan je hal2 yang penting cam gini dalam blog aku sendiri.........

Cuma aku ada satu perkara yang aku tak berapa jelas......Kalau ada sape2 tau. Berapa lama satu2 BE tu akan running kat blog kita ek??? Anyway, thanks to Nuffnang.

ANY IDEA?


6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahh banyaknya kak :) dni ada dua je BE bulan ni. tahniah :D

My Little Diary berkata...

salam,
tahniah... hehe


entry terbaru "mendung tak bererti hujan"

nur berkata...

azzey.. tahniah tahniah..seronok dapat BE
ALL IN ONE

cuteyes berkata...

rasanya brapa lama BE running tu depend pd keaktifan kita update blog kot, maybe 1 bulan. x sure ler.. hehe, better tny yg brpengalaman! :))

azzey berkata...

ardinihumaira: alhamdulilah.....tq dni, dua je pun tp byk yg masyukkkk. ok le tu...hu3.....

My Litle Diary: tq ye!

nur: tq nur....mmg teruja dan seronok bl dpt BE ni!

cuteyes: tq for ur information.....:)

ArELeEz berkata...

congrats, bebeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs