UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 Oktober 2010

BUDGET DAH BERMULA

Budget 2011 dah mula pembentangannya kat TV. Kalau le aku boleh follow pembentangan tu kan ke bagus. Tapi tak dapat le plak, coz tengah keje. Macam last year aku sempat gak tengok ( balik keja......tu pon dah nak abis).

Tak kisahlah yang penting tak sabar nak tau khabar gembira hasil dari pembentangan bila dah selesai nanti.

* Mesti banyak blog yang update tentang isu budget ni nanti kannnnnnn

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni harap dia kasi kenaikan gaji 300% untuk dni. gulpp ;p

MiYOKO TACHIBANA berkata...

slalu tak amik kesah pasal bujet2 niii...hihihi...

tak alert lgsg saya nii...

ArELeEz berkata...

xpenah update psl bajet sbb xdpt bonus. hu3..

azzey berkata...

ardinihumaira: ha3......akak tumpang je lah dni!

MiYOKO TACHIBANA: HE3.....X PE2....PELAN2 AMIK KISAH SIKIT2 EK!

Areleez: hish!

Gadis Kampung berkata...

kalau dpt 2 bulan bonus best juga...ada tak kerajaan nak bagi?

azzey berkata...

Gadis Kampung: klu dpt mmg betul2 punya best kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs