UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 Oktober 2010

NASI GORENG GANTI UDANG

~ Nasi goreng by me..........:)

Balik lunch tadi, perut dah rasa lapor.....berkira2 nak masak. Drop by kat kedai yang bese, plan nak beli udang basah yang kecik2 tu. Tup2......kedai tu tutup le plak. Aku lupa yang hari ni memang tutup coz pekedai tu nak solat Jumaat.

Dengan rasa hampa aku terus balik umah. Sampai umah bukak2 peti sejuk nampak ada ikan bilis dan udang kering. Dalam periuk ada nasi lebih malam tadi.

At last aku decide masak nasi goreng je. Tak sampai 10 minit.....siap dan terus makan. Tau2 kenyang........alhamdulillah. Petang nantilah baru beli udang tu.......:)

5 ulasan:

nur berkata...

selamat lunch dgn fried rice tu

ALL IN ONE

ardinihumaira berkata...

dni lunch makan ulam raja cicah budu je hari ni ;p sihat tak menu dni hehehe

MiYOKO TACHIBANA berkata...

uissshhh..nmpk sedap n.goreng tuu..lama tak msk sendiri nii...

ArELeEz berkata...

lepas lunch pun laporkah? isk3.. dasat2..

azzey berkata...

nur: tq nur!

ardinihumaira:ye ke dni? sedap tak?

MiYOKO TACHIBANA: sedap & jimat! he3.....

Areleez: balik nak lunch lah.....bkn dh lunch.....hish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs