UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 27 Oktober 2010

FB.....MULA2 SKER, MAKIN LAMA MAKIN JEMU

Citer pasal FB (Facebook) ni.....dulu masa mula2 ada akaun......everytime asyik layan FB je. Tapi bila dah makin lama makin kurenggggggggg plak minat aku nak update status ke......nak komen status kengkawan ke.......even nak masuk sesekali pun dah rasa malasssssssssss je......

May be dah jemu kot! Kekadang dah tak tau nak buat apa pun bila bukak je FB tu! Ini ke yang orang kata.........bila dah lama......bila dah bese................ jemu le jadinya.........hik3.......

Tapi jemu FB tak pe....jangan jemu blogging!!! larikssssssssssssss..........

6 ulasan:

ainzuryn berkata...

betul tu, skrg akak pun jarang bukak fb..bosan.

ardinihumaira berkata...

hehe.. dni jemu selepas seminggu berFB tahun 2008 daulu kak... tu pasal sampai skang tak buat FB.. delete lama dah ;p

relevan berkata...

Berblog lebih baik..sedikit sedikit dapat juga hasil nya..FB cuma tempat nak hantar link saja..hehe!

nur berkata...

dulu suke jugak fb.. skang.. kurang dah azzey
ALL IN ONE

kakchik@ella berkata...

setuju. kak ela pun dah jemu.

ArELeEz berkata...

same la.. org pun bosan! dah lame x on f/b.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs