UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 29 Oktober 2010

MALAS NAK BERBLOGGING !

Hape aku merapu nih ek ??? Bukan hape……kekadang tetiba datang rasa malas nak berblogging! Janagnkan nak berblogging…..nak on lappy pun dah rasa malasssssss sangat. Kekadang pandang je kat lappy tu sambil niat dalam hati….”boleh tak lappy tu on sendiri?’…….Ha3……

Tapi bila tengok blog kengkawan yang lain dah makin rancak update entry macam2…….dari 1 jam ke 1 jam…….baru berkobar2 semula semangat nak berblogging! Bukan hape, takut ketinggalan…..Hu3…..

Pernah ke kengkawan sume rasa cam yang aku rasa ??? Heh3……

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni hari ni no idea.. hehe

Mohd Rozaili Mohd Adnan berkata...

Baru je rasa cam gitu minggu lepas......

haidi takeAfoto berkata...

maksud name tu xtau la..tp yg qaseh tu mmg dah ramai sgt gune..tkut nti bdk2 tu dah sekolah nti satu kelas je ade 7.8 org name qaseh..hehe ssh gak..

arini je sy dah kenal 2org ngn name qaseh tu..mlm ni lak bace entry awk sai name qaseh tu..sah la name tu dah amai org gune..nanti ank kite kite xyah buh name qaseh ek.hehe eh??anak kite??hehe gurau ek.. hehe

hehe xmo mls2 blog..babab kang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs