UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 27 Oktober 2010

PILIH2 BROOCH

Ikuti perbualan aku ngan officemate aku ek.......:)

My officemate : Zey, ko tak nak tengok ke brooch ke? Banyak........ cantik2 nih!

Aku : Tak nak le ( sambil cebikkan mulut.....memang buruk perangai.....he3....) Nanti tak cukup budget.

My officemate: Alaaaaaa.....tengok le dulu (sambil tunjukkan bungkusan brooch tu kat aku)

Aku: ( Dengan muka nak tak nak....sambut juga lah.....)

AFTER 5 MINITS..........

Aku: Nah aku amik ni 1. Cantik pulak. Boleh match ngan macam2 kaler tudung! (Sambil kuarkan duit dari purse)

*

*

*

*

*

*

*

So, temanya......kalau dah pompuan tu, pompuan juga. Tak dapat beli banyak......beli 1 pun dah rasa bahagia sangat.....kih3.......

P/S: Nasib baik after 5 minits....kalau after 15 minits, mau 5-6 brooch aku borong sekali! Wakaka..........

4 ulasan:

My Little Diary berkata...

hehehe... saya pun mudah tergoda kalau ada jualan camni kat opis...

Shu Shinju berkata...

hahahaha... mesti cantik... kasi tengok la...:)

ardinihumaira berkata...

hik3...
kita kan perempuan. beselah tu ;D

ArELeEz berkata...

pompuan2.. isk3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs