UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 16 Oktober 2010

FAMILY DAY KIPP 2010 (PART 2)

~ Me & CECUPAK.....Si cilik tu anak officemate aku......

~Famiy Day menjadi lebih happening bila Artis jemputan CECUPAK menjadi pengacara jemputan juga! Memang best! Aku pon tak lepas peluang amik gambor dengan diaorang.

Ahli CECUPAK pon sporting turut sama pakai baju kaler merah!


~ Artis jemputan.......Kumpulan CECUPAK

~ Yang pakai tracksuit kaler hitam tu bukan ahli CECUPAK hokay, tapi Tuan Mat Zait yang juga 'orang kuat' untuk program FAMILY DAY nih!

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

ada kumpulan cecupak tu confirm meriah :D diorang memang kelakar hehe

eelobor berkata...

tema baju cam kaler red warriors jer....hehehehe

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg meriah dni....x de la boring!

eelobor: merah tanda berani! Ha3....

ArELeEz berkata...

tuan mat zait tu macam a.r badul lah! he3..

azzey berkata...

Areleez: hish! Diale yg slalu contact ngan artis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs