UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 29 Oktober 2010

SPEED TRAP PUNYA KISAH

Sekadar nak berkongsi citer officemate aku……

Bila dia nak renew road-tax keta......... . ada problem coz masalah saman SPEED TRAP!

SO, kengkawan ada ke yang dah renew road-tax keta? Camner....ada yang sangkut ke? Kalau macam tu elok le check2 saman yang perlu dibayar segera........Kalau okay tak pe.....:)


4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Kak ela byk kot speed trap. bwk keta tak penahnya slow!! haha ..

relevan berkata...

Saya dah 4 tahun sangkut tak bayar saman speed trap..tapi rod tex boleh saja hidup..

Salam jumaat ye Azzey..

ardinihumaira berkata...

dni lom penah kena lagi. risau gak :D

Mohd Rozaili Mohd Adnan berkata...

tak yah bayor....membebankan rakyat jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs