UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 20 Oktober 2010

MACAM MANA AKU NAK BERLAKU ADIL......BLOGWALKING

Bunyi frust je tajuk entry aku kannnnnnn(rasanye lah......). Yelah, aku kalau boleh nak berlaku adil dengan sume follower dan kengkawan yang sudi singgah dan tinggalkan komen kat blog ni. ( time kasih banayak2) Kalau boleh aku nak pegi baca dan komen sume entry yang ada.

Tapi apakan daya.........masalah yang serupa menimpa lagi. Kalau online kat umah......dengan broadband aku yang.......(dah malas nak cakap.....), memang aku tak mampu nak blogwalking dengan sempurna.Line yang slow ni tak memungkinkan aku untuk buat sume tu.

That’s why aku kekadang bahagi2kan masa ......draft dulu entry.........bangun subuh2 untuk sambung blogwalking. Sentiasa cari masa untuk berlaku adil dengan sume.........I’ll try.......Walaupon kekadang rasa tension gilerrrrrrrrr dengan situasi yang sama.........sob3........

5 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

azzey...sabar yer....tak apa....kami memahami....jgn risau sgt..kami baik2 jer....

esok di pej...online if kurang pkerjaan yer...

selamat mlm

ardinihumaira berkata...

dni juga begitu. kadang2 dni abaikan update blog semata2 nak bw sebab kalau tak bw hati dni gundah gulana pk apalah rasa teman2 yang update tapi dni belum bw lagi sedangkan blog dni update.. huhu... sebab tu la malam tad dni tak update2. sudah kan bw sampi subuh ni dengan line tenet jem. sobss

nur berkata...

azzey,ye la kan sbb kuasa bw ni mmg power

ALL IN ONE

azzey berkata...

Siti Ruhayu: sory kak Ayu, lbt reply komen. nilah penangan nak bw dulu blog kengkawan. tu yg byk komen tak reply lagi. bl dh bw br sng ati.... ni tgh gigih reply komen plak! hu3....

ardinihumaira: samalah kita dni. Akak pun x sng ati klu asyik update blog tanpa bw. rs cam unfair dgn kengkawan yg sudi singgah blog kita kannnn....

nur: betul tu nur.mmg power!!!

little sleepy ollala berkata...

hi dear....nice entry...kawan kawan pastinya memahami ketidaksempatan(huhu buat perkataan sendri) awak untuk g komen smua entry tu...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs