UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 16 Oktober 2010

FAMILY DAY......PENAT TAPI ENJOY !!!

Dari pukul 8 pagi tadi aku dah kuar ngan my hubby pegi Family Day anjuran office aku. Dan pukul 3:30 petang tadi baru program selesai. Memang penat tapi enjoy!!!

First time dapat join Family Day kat sini, nyata tak menghampakan. Walaupon aku tak berapa 'bertuah' hari ni.......he3........coz tak berjaya bawak balik hadiah2 yang grand2 tu (Peti sejuk, TV Plasama, Oven, basikal dll.....) tapi tetap enjoy.

Yang pasti program seumpama ni mampu merapatkan ukhwah di antara kakitangan dan keluarga masing!

*Seronok tengok kengkawan yang bawak mak, ayah dan adik-beradik datang sekali.....Kambing pangang pon ada sebagai menu istimewa hari ni!.......Nanti aku update gambar2 masa program tu ek!

5 ulasan:

ArELeEz berkata...

nape xajak kitorang? tsk3..

azzey berkata...

Areleez: camner nk ajak.....dh x de kat sini....ishk2!

ardinihumaira berkata...

huiyyoh.. kambing panggang pun ado...sedap tuh

ArELeEz berkata...

alaa.. ajak2 ayam la.. ha2..

azzey berkata...

ardinihumaira: tp akak x sker kambing! :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs