UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 23 Oktober 2010

RAMA-RAMA ITU REZEKI AKU.....TQ LAGENDA MAHSURI


Last week aku join satu contest giveaway yang blogger vogue d vass ni organized. Sape lagi Si Lagenda Mahsuri. Aku tak lepas peluang. Bak kata orang......kecik tapak tangan, stadium Kajang tu aku tadahkan! Heh3.......

~ Cantik kannnnnnnnnnn???? Inilah dia rama-rama berterbangan dari blogger Lagenda Mahsuri


Petang tadi.......my hubby cek letter box ada satu surat untuk aku. Aku pun dengan rakusnya (eh2.....rakus ke?.....hu3.....) terus bukak surat tu.

Rupa2nya rama-rama (kerongsang) yang berterbangan dari taman Lagenda Mahsuri dah sampai ke sini. Nampaknya memang rama-rama tu salah satunya ditakdirkan jadi rezeki aku. Alhamdulillah. Chanteq sekali!

~ Dari mak: Lagenda Mahsuri......Tq mak!


Untuk mak; Lagenda Mahsuri........

Thanks a lot! Tak sangka dapat juga rama-rama ni sampai ke sini. Mudah2an keindahan warna dan corak rama-rama itu akan jadi simbolik dalam persahabatan kita nanti.Mudah2an seindah dan secantik warna rama-rama itu juga. Thanks again!!!

4 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

tahniah...
suka kan.....best sangat...kita sama-sama menang giveaway...

sama-sama wish...........yahooo

ardinihumaira berkata...

tahniah kak :)
comellah ^__^

nur berkata...

bestnya..
tahniah ye azzey
ALL IN ONE

azzey berkata...

Siti Ruhayu: haah, best bila bergelar pemenang! tq!

ardinihumaira: mmg comel.....:)

nur: tq nur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs