UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 19 Oktober 2010

MEE SEGERA + TELUR

~ Mee segera + telur.........sedapppppppppp!


Dah breakfast? Kalau belum ape kata try mee segera. Masukkan telur sebiji atau ikut sker. Mungkin sesekali cuba best juga. Kalau sker lagi, boleh tambah cili padi!

Minum plak air teh 'O' panas Memang layannnnnnnnnn abis. Untuk lunch pon leh juga menu ni. Kalau yang kejar masa tu, memang sesuaila. Tapi jangan tiap2 har plak. Sesekali is okay.......:)

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni ngah minum susu panas ni kak. meh join ;)

Sharinginfoz berkata...

maggie ni kalau rasa nak demam sedap dimakan

TWEETY BERT berkata...

wah menarik.. hehe tapi pagi2 tader slere la nak mamam megi hehe

Deqna berkata...

fuh memang best layan megi panas.. nak best lagi tumis ngan bawang...

Shu Shinju berkata...

ermm.....cedapnye..menyelerakan...

azzey berkata...

ardinihumaira: nk tido layan susu panas pon sedap kan dni....

Sharinginfoz: dl cikgu sy pnh bg petua ni kalau demam mkn maggie.....blh kuarkan peluh!

TWEETY BERT: He3.....nt bl selera leh mamam ye....

Deqna: sedap jg tu....

Shu Shinju: cubalah Shu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs