UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 20 Oktober 2010

CORNTOZ CHILLI CHEESE FLAVOUR & DOUBLE DECKER

~ My favourite snack!


Ini adalah di antara snack yang aku sker! CORNTOZ Chili Cheese Flavour dan Double Decker! Double Decker ni since aku sekolah rendah lagi aku dah sker. CORNTOZ ni plak baru je ‘berjinak2’......he3.....

Aku sker CORNTOZ, coz rasa cheese nya. Sambil update blog.......sambil blogwalking.......sambil layan snack2 nih. Sedar2 dah abis 2 bungkus.....:)

5 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,
saya jgk suke corntoz.. tapi masa zaman kanak2 dulu, saya suka cikidis.... hehehe

http://cikidis.blogspot.com/2010/10/bila-pintu-rezeki-terbuka.html

ardinihumaira berkata...

zaman sekolah dulu kopok dabel deker tu fav dni hehe. skang suka corntoz

suamihanyisterizuki berkata...

wuuu mkn tanpa sedar tuh, sedar2 dh habis eh...

segitujuh berkata...

macam2 industri chikadees skrang ni ye

azzey berkata...

My Litle Diary:samalah kita. rasanya cikidis spi skrg pun ada kannnnn......

ardinihumaira: kita sama kan dni...:)

mzhany: tulah.....tau x pe....

segitujuh: mmg pun....msg2 ada strategi nak tackle hati pembeli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs