UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 25 Oktober 2010

NI DAH KIRA TAK RESPECT NIH .....

~ Korang tengok sendiri ye......Yang kaler silver tu keta aku ......Yang keta hijau tulah keta 'sipolan' yang tak reti2 lagi sampai la nih! Awning yang nampak tu dah sah2 le awning umah aku. Tapi tengok le dia parking macam mana........Ikut sker je!

Rasanya dah banyak kali cakap cara baik. Even dah TERANG LAGI BERSULUH, kalau dari segi peribahasanya. Tapi tuan punya kereta (my neighbour) macam tak faham2 juga. Atau pun saja buat2 tak faham.Korang sendiri tengok......Awning yang nampak dalam picture tu adalah awning umah aku. So secara tak langsung tempat parking keta aku. Takkan aku nak labelkan pulak kan kat situ.....:(

Tapi ‘sipolan’ ni wat slumber dia juga parking ikut sesedap rasa dia! (Ingat kelas masakan ke nak sesedap rasa.....!). Tu pun dah kira okay sikit......kadang2 dia boleh parking baikkkkkkkkk punya terus masuk bawah awning tuh!

Dah sound cara baik ari tu. Dia, okayle sekejap. Ni buat pulak.........Aku tak taulah dia sekolah mana dulu. Tak faham2 ape orang cakap!!! Ni dah kira tak respect orang lain nih!!!

P/S: Kalau boleh angkat......memang aku angkat keta dia tuh!

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dasyat sungguh sistem pendengaran dan sistem pemahaman beliau. sungguh pelik. suruh beliau buat pemeriksaan. ado virus kot. tu pasal tak paham bahasa... isk3

TWEETY BERT berkata...

akk!! sila paking melintang supaya dia akpat masok lagi hahaha

ainzuryn berkata...

letak je paku byk2 kat situ biar kete dia pancit!heee

Peminat Katie Holmes berkata...

ape susah.lepas ni parking melintang pulak.

ArELeEz berkata...

mungkin dia nie sekolah memandu jer kot.. tu pon xabis agaknye. hmm.. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs