UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 23 Oktober 2010

FAMILY DAY........JADI REST DAY

Hari ni sepatutnya pegi Family Day yang tempat keja my hubby organized.......tapi my hubby tak nak pegi.

Mana sempat nak pegi.......pagi ni dia baru je sampai umah. Balik dari keja malam tadi. Kalau pegi alamat adele yang tersengguk2 kat bawah khemah Family Day tu nanti (mengantuk yang teramat!)

Tak de rezeki nak pegi this year........May be next time..........So, Family Day jadi Rest Day je lah jawab nya......:)

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

boleh rehat2 kan kak :D

eelobor berkata...

lepas rehat2, boleh ajak en.suami kuar2 shopping lak...hihihii

nur berkata...

rehat2 je la.. azzey
ALL IN ONE

LeEanEEm berkata...

rehat..rehat..meh tlg lipat kain ....byk nih...

azzey berkata...

ardinihumaira: rehat2 utk tngkan fikiran kan dni.....

eelobor: shopping? best2!!!

nur: sama2 rehat ye....:)

Leeaneem: kain teman pun x terdaya nak melipatnya....ishk2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs