UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 16 Oktober 2010

BUKU PUN PENTING

Malam tadi kal my princess. Macam bese, untuk bertanya khabar. Maklumlah dia dok kat kampung ngan my mum. So telefon jelah alat untuk berhubung.......

Dia mintak aku belikan buku2 rujukan. Untuk kegunaan pembelajaran dia. Bila aku tanya berapa harga buku2 tu. Dia kata dalam RM25. Dia perlukan 3 buah buku.......Terkedu sekejap memikirkan jumlah kesemua buku2 tu.......

Tapi cepat 'refresh' semula akal fikiran ni supaya fikir yang positif. Kalau seluar jeans dia yang harga RM 70-80 ++ aku boleh belikan, kenapa buku yang penting untuk pelajaran dan masa depan dia aku tak boleh belikan?

Dan terus mulut kata ........." Insyaallah nanti ibu belikan......tapi belajar betul2 okay!"

.......Termenung seketika........:)

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

org pun nak buku jugak! belikan, pleasee..! ;P

azzey berkata...

Areleez: blh.....buku lima! huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs