UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 Oktober 2010

KERANA KESIBUKAN

Dulu masa zaman persekolahan banyak masa yang diluangkan untuk kita sering bertemu dengan kengkawan. Lepak2 kat library....kantin sekolah.....kalau tak pon saling berziarah ke rumah masing2 sambil berbincang tentang pelajaran.

Tapi sekarang bila memasing dah ada kerja sendiri ( tak kisahlah, kerajaan ke , swasta ke, bisnes sendiri ke.......) waktu untuk berjumpa dah semakin kurang. Ada yang dah lama tak jumpa langsung!

Yelah...kalau si A free....si B plak outstation......Bila si B plak free.....yang si C plak ada urusan family! So, what to do? Kemajuan dan perubahan yang kita nikmata semakin membataskan masa kita dengan kengkawan. Sama juga cam aku......Dah kurang masa dengan kengkawan. Officemate jelah yang selalu dapat berjumpa........hu3......

* Actually, aku nak citer yang aku rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ngan kengkawan lama especially member skolah dulu......:(

3 ulasan:

segitujuh berkata...

kawan dengan saya sudahlah...

ArELeEz berkata...

lumrah hidup la tu..

azzey berkata...

segitujuh: haah.....dh kawan pon...:)

Areleez: lumrah alam.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs