UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 22 Oktober 2010

BUKAN KE TEMPAT PARKING TU UNTUK KEMUDAHAN SUME ORANG !

Dah tau lambat lagi nak balik, parking le ke te kat tempat yang tak mengganggu laluan orang lain. Ini tak.........dahle block keta orang, buat slumber dia je kuar office lambat2.

Silap2 kita plak yang susah2 kena cari dia. Huh! Apa jenis pemikiran le orang cam gini. Nak lepas 'sesak' dia je, tapi 'sesak' orang lain tak fikir.

Sepatutnya respect le hak orang lain. Tempat parking tu untuk sume orang, bukan ada tulis nama dia sensorang kat situ. Orang lain pon ada urusan.........bukan nak fikir urusan dia je. Susah dengan orang cam gini, tapi bila terkena kat dia.....tau plak melenting!

* Respect hak orang lain.........bukan kena bayor pon...........

8 ulasan:

eelobor berkata...

respek tak kena tempat kut...

My Little Diary berkata...

ish3x... tak skola kot org tu...suke2 je nak park..


entry terbaru "segalanya ku terima"

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

eik..

kita pula tumpang geram...
adeh...

ardinihumaira berkata...

tak suka juga situasi gtu sobsss

ainzuryn berkata...

akak pun penah kena...nasib baik dia tak tarik handbreak, akak pun tolaklah...huh!

jeBateja berkata...

Apa lagik...kita pancitkan tayarnya....ahakz

LeEanEEm berkata...

je Bateja jgn..jgn..jgn tk pancitkan ..pancit sume tayar nagntayar spre skl....

azzey berkata...

eelobor: cara dia blajor respect songsang cam gitu kot! he3....

My Litle Diary: Skolah juga tu.....tp x abis....tu yg parking pon x bp betul tu!

Siti Ruhayu: Mmg gerammmmmm kak dgn sikap org yg x tau nak respect cam gitu.huh!

ainzuryn: jenuh plak kita yg kena tolak keta dia ek!

jeBateja; ha3.....idea gak tu!

Leeanem:ha3....lagi lah bernas punya idea!

ardinihumaira: betul tu dni. ramai yg x sker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs