UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 25 Oktober 2010

PAY SLIP @ SLIP GAJI

Hari ni hari gaji. Hari ni juga dapat slip gaji (pay slip). Tapi akau tak bukak pun lagi slip gaji tu………

Actually bukan nak citer pasal aku dah bukak pay slip tu atau pun belum ( tu pun nak citer kah?...heh3…)

Cumanya nak kongsi….kekadang pay slip tak sempat tengok lagi, tapi duit gaji dalam akaun dah abis!....( bukan orang lain…..kekadang aku pun sama…..hu3…)

P/S: Camner tu???

6 ulasan:

LYaFRINA berkata...

syokla.. dah dapat gaji.. keje gov kan??

lya ckp bln baru dpt.. dah keje swasta.

huhuhuu... biasala.. gaji dapat jer.. skelip mata j lesap, mcm air mgalir.. itu pun dh siap buat senrai byr y penting2 dulu.. brg ank.. duit kete..

tup tup... xleh kataa apa la.. ekonomi skarang

Shu Shinju berkata...

sama la ngan saye...hahaha... payslip seminggu pas gaji masuk baru sampai...time tu duit lam akaun dah nak abis..hihi..

ardinihumaira berkata...

apakata akak dapat gaji nanti kasi kat dni. opsss.. lariksss :D

kakchik@ella berkata...

wah .. boleh la belanja. Akak 1hb baru gaji tau. lambat lag tu. hehe ..

NuR 'aQiLaH berkata...

x penah dapat gaji..........haha

ArELeEz berkata...

relax2.. sbb bulan dpn gaji awal. buleh la abiskan lagik. heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs