UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 23 Oktober 2010

BILA DAH JEMU MAKAN DI LUAR.......

~ Kari Ikan Kembung.........

Kelmarin masak Kari Ikan Kembung. Masukan tomato (my favourite.....aku boleh makan tomato gitu je cam makan apple!....heh3) dan bendi.

Then masak nasi dan goreng ikan. Air asam sebagai pencicah ikan (as usual my hubby yang buat coz dia lebih terror dari aku.....hu3.....) Sedap juga untuk dinner ari tu. Inilah namanya .......kalau dah jemu makan kat luar! Masak sendiri walaupun simple.........tetap puas hati!

4 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

ala...

mana resepinya...

ardinihumaira berkata...

sedapnya...
dni duk pening kepala ni keja tak siap.. makan pun tak selera. huhu

LeEanEEm berkata...

daun kari ada...? kalau tkde meh order kat teman...he3

azzey berkata...

Siti Ruhayu: resepi? ala ni resepi main campak2 & kacau2 je kak....ha3....akak lg arif soal resepi ni....:)

ardinihumaira: klu kepala sakit.....lauk paling sedap dlm dunia pun.....npk cam x sedap je dni....

Leeaneem: aik! dh jd towkey daun kari le plak....heh3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs