UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 23 Oktober 2010

BISKUT IKO DAN MILO FUZE 3 IN 1 ORIGINAL

~ Biskut IKO & MILO Fuze 3 in 1 Original........I like it!


Biskut IKO ni my officemate yang 'introdecukan'. Sekali try terus jatuh hati sampai sekarang nih! Kelebihannya, biskut IKO ni sihat dan mengenyangkan.

Cicah pulak dengan Milo Fuze 3 in 1 Original yang dibancuh panas2...........Memang terangkat lah! Sambil2 tengok TV pon best layan Biskut IKO dengan milo panas nih!!!

Tak caya?.........Cuba dulu..........:)

9 ulasan:

ardinihumaira berkata...

lama betul dni tak pekena milo. asik minum anlene coklat je pasal. hehe.. sedap ratah milo tak pun makan jadikan inti roti nyumm

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah..

samalah biskut iko jadi pilihan...lagipun ayu dan ben dari awal nak slim..sama-sama promote produk nie...iko dihati

Sharinginfoz berkata...

dah lama tak minum 3 in 1

suamihanyisterizuki berkata...

azzey, sedap kan iko nih? huhu hany pon suker...lgpon dia nye packaging dia kaler kaler suke tgk...

noor afzan berkata...

iko tu mmg saya gemor.
tapi skang macam dah lama tak beli.

Azrul Hisham berkata...

terliur lak tengok milo fuze tu...ekeke :)

Jom guling-guling disini,
Azrul Hisham -My Real Life

velasrizal berkata...

hmm.. mkn cmtu pn dh sedap kan..kenyang gak tu..

Tips Mengetahui Si Awek Sudah Berpunya Atau Belum

nur berkata...

azzey- memang sedap biskut ni
ALL IN ONE

azzey berkata...

ardinihumaira; akak sker Milo coz boleh buat perut jd kenyang! Tp bl dni mentioned anlene coklat.....rasa cam nak cuba plak! hu3....

Siti Ruhayu: blh simpan dlm handbag kannnnn.....tu yg best, sng nk bwk g mana pun!

Sharinginfoz: 3 in 1mudah & lazat!....:)

suamihanyisterizuki: sedap & menegenyangkan. officemate yg promote mula2 dulu nih! try lah!!!

noor afzan: klu dh lama tk beli...kena beli le skrg ni....IKO sedap!

Azrul Hisyam:milo fuze mmg sedap. lagi2klu minum panas2! tq ye, sudi singgah!!!

velasrizal:mmg mengenyangkan!

nur: sedap kannnnn IKO !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs