UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 21 Oktober 2010

GIVEAWAY KECANTIKAN # 2 BY ARDINIHUMAIRA....JOM JOIN !

Bercantik2 memang favourite aku.......ahaksssssssssss! So bila si cute mute ardinihumaira wat Giveaway Kecantikan # 2 ni.......aku takkan nak lepas peluang cam gitu je. Hari tu dah menang 1 hadiah. Kali ni nak menang lagi lah! ( Kalau ada rezeki......hu3.......)

Kepada follower2 blog ardinihumaira , secara automatiknya anda layak menyertai.nya So, kalau belum jadi follower silalah klik di sini........*wink*........


Syarat2 lain :
  • Buat satu post tentang entry ni......simple pon okay
  • Mempunyai blog, warganegara dan beralamat di Malaysia
  • Tinggalkan link penyertaan u alls kat kotak yang ini
  • tarikh tutup penyertaan adaalah pada 23.10.2010 jam 10 malam
3 orang pemenang akan dipilih oleh dni melalui cabutan bertuah. Sekotak masker setiap seorang. Yang bestnya.........dni akan upkan lagi hadiahnya kalau reramai kita join this contest!!! Best2!

So, apelagi ditunggu? Jom join!!!

4 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah...good luck..

mana tahu rezeki ke 2...

BUNGA berkata...

salam ziarah..
gud luck yer :)

jeBateja berkata...

Lorrr...kecantikkan lah plak...lomah tul den....nanti den buat contest hadiah kek gula hangus...maw kah..?....waka...waka...

ardinihumaira berkata...

thanks kak sudi join! :) semoga bertuah tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs