UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 29 Oktober 2010

YANG BERNAMA QASEH & ALISYA

Sekarang ni ramai ibu2 atau bapa2 (ha3 macam lirik lagu Cari Jodoh palk!) yang sker menamakan bayi mereka dengan nama Qaseh dan Alisya.

Officemate aku je 2-3 orang namakan anak dengan nama2 tu. Ex-classmate aku pun sama. Tapi untuk baby girl lah kannnnnn. Bukan baby boy! Haru-biru nanti kalau2 letak nama cam gitu.

Memang sedap nama2 tu. Tapi aku pun tak faham maksudnya. Ada ke sape2 yang tau maksud nama2 tu ??? He3………

5 ulasan:

einaz shah rizal thomas berkata...

haiy owner belog.
saya datang singgap
belog yang super nice !

love einaz !

fara berkata...

kat tempat fara, rami name qaleesya plak. huhu

tak pasti plak maksod name Qaseh & Alisya tp mmg sedap kan name tu! :)

ardinihumaira berkata...

tatau pula maksudnya tapi nama tu cantik ;)

mzhany berkata...

sy ada buku nama2 dlm Islam ni, Qaseh tak jumpa plak, Kaseh pon tak de, tapi Alisha=Dilindungi ALLAH.

tapi, Qaseh mmg sedap dgr laa kan...;)

Mohd Rozaili Mohd Adnan berkata...

bleh guna tuk name bakal amak teman....gabung dua2 name jadi name lelaki....QALISH....SEDAP TAK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs