UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 20 Oktober 2010

SILKY GIRL SKIN PEFECT LIQUID FOUNDATION & SPONGE

~ SILKY GIRL, Skin Perfect Liquid Foundation

Semalam, balik keja aku terus ke WATSON, Kajang untuk cari 2 benda ni..........SILKYGIRL Skin Perfect Liquid Foundation dan Sponge untuk sapuan foundation.

Aku nak cuba foundation ni lepas tengok officemate guna. Kesannya, kulit muka dia nampak halus je. Then, ada SPF 30 dan oil free! Harga pon tak mahal sangat......RM22.90. Sponge tu aku beli coz senang nak sapu foundation ke muka. Guna tangan pon boleh, tapi kalau guna sponge hasilnya lebih nampak halus.

Kalau sesuai dengan aku.......next time boleh beli lagi........:)


~ Sponge untuk foundation


4 ulasan:

noor afzan berkata...

hoh..azzey..
best ke pakai?

ardinihumaira berkata...

dni pernah try.. tapi sekali je pastu masa pindah rumah sewa ianya hilang. sobsss sedih

azzey berkata...

noor afzan: dah hampir 1 week guna....mmg okay dan x berminyak sgt. klu muka berminyak pun sesuai. muka nampak cerah dan bedak pun rata je...cubalah!....hi3....

ardinihumaira: try le lagi dni....akak cuba yg ni okay....:)

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

MCM mana sis ok tak hasilnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs