UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 22 Oktober 2010

JOM DOMINOS PIZZA....GUNA KUPON.....JIMAT

~ Coupon from Domino's Pizza......Best!

Petang tadi bukak letter box, nampak flyers ( betul ke spelling aku nih?.....he3.....) DOMINO’S PIZZA. Yang bestnya, ada kupon! Which is kita boleh guna kupon tu untuk harga yang lebih menjimatkan!

Rasa cam nak try le esok DP nih! Dah lama plan nak ke situ. Macam tau2 je ‘orang’ yang letak flyers ni dalam letter box aku....hu3......

P/S: Sebelum terlupa..........Kupon ni valid until 30.11.2010 ( U alls dapat juga ke?)

10 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah..

ayu nak makan pizza hut lah esok..kat sini tak ada domino`s pizza...

Sharinginfoz berkata...

memang selalu gak ada kupon ni dalam newspaper tapi oklah murah le juga, then bila beli diaorang bagi lagi flyers ni..... belasah aja

kakchik@ella berkata...

nak join boleh ??? hehe ..

ardinihumaira berkata...

jom3... akak belanja. yeay:D

LeEanEEm berkata...

pos tlk intan sikit arrr...

SyUhAdA berkata...

bru je mk domino's aritu..
suke2~

jeBateja berkata...

apsal den tak pernah dpt kupon mcm ni....adehhhh...nak jugak wehhh...pas sini skettt

eelobor berkata...

dah byk kali nak makan domino nie, tp setiap kali itu la jgk ke pizza hut. tak pernah rasa lg domino nih, best tak?

nur berkata...

azzey- dah lama x mkn
ALL IN ONE

azzey berkata...

Siti Ruhayu: Nak ikut mkn Pizza hut boleh ke kak? heh3......

Sharinginfoz: Ha3....betul tu, lg byk kupon....lg byk blh berjimat

kakchik@ella: jom kak join skali. blh saje..:)

ardinihumaira: jom dni! akak belanja, dni bayor! hu3....

Leaneem: nak pos ke sana tu yg leceh tu...kos kurier lagi....hu3....

Syuhada: sedap ke Domino's ni Syu?

jeBateja: Den pun x cukup nak pas kat ekau.....hik3.....

eelobor: same to me....kaki ni nak melangkah ke Pizza Hut juga....:)

nur: jom kita try makan.....*wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs