UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 16 Oktober 2010

FAMILY DAY KIPP 2010

~ Me & my hubby pakai baju sama kaler......merah, coz tema kaler Family Day hari ni adalah MERAH


~ Senamrobik beramai yang disertai oleh kakitangan dan ahli keluarga masing2!

Sampai2 je kat sana dalam pukul 8:15 pagi, orang dah ramai. Program pertama adalah senamrobik. Tapi aku tak join coz badan tak bape sihat. My hubby pon bila dah wife nya ni tak join dia pon mendiamkan diri juga. Maka jadilah kami sebagai pemerhati sahaja hokay!

~ Senam jangan tak senam......heh3....

~ Jangan tak tau....Ustaz pon ikut senamrobik.......Ustaz Hakim.......untuk kesihatannnnnn......

~ Me & my hubby kat khemah yang disediakan untuk tetamu


Senamrobik ni bagus untuk kesihatan. Kat office aku every week on Monday akan diadakan senamrobik selepas abis waktu keja.

Program senamrobik berakhir sekitar jam 9 lebih. Lepas tu acara makan2 le plak. Sarapan memang disediakan. Bihun goreng, kuih-muih , ayam goreng & kopi 'O' panas!.......Alhamdulillah,kenyanggggggggg.......

* To be continue......

5 ulasan:

suamihanyisterizuki berkata...

waaa ceria gituh...merah itu smangat

ardinihumaira berkata...

pssssssssssssst kak.. dni nak gtau dni berkenan tudung akak tu :D

azzey berkata...

suamihanyisterizuki: mmg meriah......kaler merah lg tbh meriah!

ardinihumaira: psssssssssssssssssst, nk g tau gak.akak ada 1 je tudung tu, kalo x leh bagi dni.....heh3....

ArELeEz berkata...

merahnye 'pak ngah' ngan 'mak ngah'! ;P

azzey berkata...

Areleez: sib baik mak ngah & pak ngah tak kaler pink! he3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs