UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 15 Oktober 2010

AWARD FROM SOCLOSE2213 (SC) ; ANUGERAH PENGKOMEN TERBAIK

~Owwwhhhhhhhhhhh dapat lagi......Terbaik kah aku? Hu3.....


Buat kali yang ke-5 nya aku dapat lagi award! This time from my beloved blogger's fren....SC.Thanks a lot SC! Aku sker tengok muka SC yg chinese-look tuh! Tak caya? Klik kat sini. Dia pon ada banyak persamaan ngan aku....antaranya, sker contact lens dan ada adik beradik 3 orang.....

So. dengan teruja nya aku grab je peluang yang ada dan terus terbang ke blog SC untuk sambar award tuh! Heh3.........

Tanpa melengahkan masa merepek merepek yang bukan2 aku nak tag plak kepada 10 orang kengkawan yang lain.....

  1. Areleez - My litle sista
  2. Rozaneem - My younger bro
  3. ardinihumaira
  4. eelobor
  5. Sharinginfoz
  6. Lily Lotus
  7. Siti Ruhayu (CITARASA RINDUAN)
  8. jeBateja
  9. Gadis Kampung
  10. Ikiqzana

Sudi2 kan le amik ye kengkawan sume......

5 ulasan:

Gadis Kampung berkata...

tima kasih dapat award lagi...nak bubuh kat blog lagi nie...

segitujuh berkata...

bukan tanda "takde keje lain" ke?

ardinihumaira berkata...

wahh.. kena tag. InsyaAllah dni akan jawab secepat mungkin tau sis.. skang tenet dni slow bangat. duk harap berupdate dengan yang di scheduled je sobss

ArELeEz berkata...

owh.. tq2.. t'haru giler2 nih! tsk3..

azzey berkata...

Gadis Kampung: sama2.....

ardinihumaira: x pe2...akak fhm line yg meroyan slalu tuh!

Areleez: nanges x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs