UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 20 Oktober 2010

MY FAVOURITE MAGAZINE

~ My favourite magazine.....ANIS & NUR


Entry sebelum ni aku citer tentang snack kegemaran aku, kali ni aku nak citer tentang majalah kegemaran aku. Kalau korang nak tau, inilah di antara majalah kegemaran aku. NUR & ANIS. Every month aku beli, sejak 5-6 tahun dulu lagi! Selain daripada dua majalah ni......aku sker juga majalah2 lain yang ada tips kecantikan, fesyen dan kekeluargaan. Cuma bezanya, dua majalah ni tak penah miss aku beli setiap bulan!

Kat office, aku dah jadi cam ‘library bergerak’ coz majalah2 aku ni selalu jadi bahan bacaan/pinjaman kengkawan. Aku tak kisah pon. Yang penting boleh dikongsi bersama. Cuma yang kelakornya.......banyak dari majalah2 tu aku tak abis baca lagi........dan ada yang aku cuma belek2 muka depannye je, coz dah terlampau banyak majalah kat umah! Hu3........


5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

cantiklah farah dalam nur tu ;D

Sharinginfoz berkata...

bagus baca magazine ni

lady XOXO berkata...

wah suka erk NUR.. tapi besh tue.. ahaha library bergerak erk

Kyuubi berkata...

haha.. dari ko x baca baik ko bagi pinjam aku.. ihihi

azzey berkata...

ardinihumaira: dia dh mmg pakai tudung kannnnn...mmg cantik!

Sharinginfoz; betul2....blh tambah ilmu!

lady XOXO: Akak mmg sker NUR....Ha3....library bergerak...:)

Kyuubi: ha3...bl ada masa aku baca gak.....*wink*....tq sudi singgah sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs