UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 27 Oktober 2010

JOGING DI WAKTU MALAM

Ha3.............Bese orang joging sebelah pagi kan. Tapi ada tak orang joging sebelah malam???

May be ada yang penah terjumpa kot. Coz , aku pun penah terjumpa orang yang sker joging sebelah malam nih! May be bagi diaorang joging pada sebelah malam ni lebih selesa. Tak panas. Udara pun sejuk je......

Macam ada sorang jiran aku......dia ni memang sker joging. Sebelah pagi joging.......sebelah malam pun joging. Yang paling aku respect........suami isteri memang 'kaki joging'!!! Memang jarang aku jumpa couple yang cam gini......He3........

* Kalau weekend sker juga pegi joging!

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni lama dah tak jogging :D

relevan berkata...

siang malam joging..

nur berkata...

azzey.. dulu selalu jogging on weekends.. sekarang dah lama x jogging..
ALL IN ONE

ArELeEz berkata...

klu sume org macam couple tuh, musti lingkup tokeh slim world! kan3..?? he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs