UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 14 Oktober 2010

KUPON CABUTAN BERTUAH

This coming Saturday, office aku akan buat Family Day. Kalo tak de ape2 halangan aku pon nak join gak! Inilah first time aku nak tengok camne suasana Family Day kat sini.

Since aku keje kat sini, inilah kali pertama aku berpeluang untuk join majlis ni....Coz last year tak dibuat pon.

Dengor citer, hadiah cabutan bertuah tu mabelesssssssss juga. Ada peti sejuk, plasma TV, kipas angin dan macam2 lagi peralatan elektrik!. Hari ni dah diedarkan kupon untuk cabutan bertuah tu.......Aku pon tak terkecuali. Dah simpan baekkkkkkkkkkk2 kupon tu.........TAPI.......

.......Agak2 ..........bertuah ke aku? Hu3.......

4 ulasan:

Gadis Kampung berkata...

insyaalah mesti ada rezeki punyer...dapat tv plasma jangan lak tak layan blog dah ye...

ArELeEz berkata...

org xpenah b'tuah pun! jenuh jampi2 no. tuh! tp, hampagas! huh!

ardinihumaira berkata...

dni baru je guna baucer kfc malam tadi hik3... best2 kak

azzey berkata...

Gadis Kampung: he3......tp x de rezeki jg.......x bertuah pon. cuma enjoy giler2!

Areleez: slh jampi tuh......hu3.....

ardinihumaira: mana dpt tu dni? nk jg......:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs