UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 20 Oktober 2010

ENGKO SUKER.........AKU TAK SUKER......

Hape tajuk cam gitu? He3...... Yelah saje nak citer . Dah adat kannnnnnnn, tak sume perkara akan disukai oleh sume orang yang sama. Ada yang sker makan banyak.......ada yang sker makan sikit......ada yang sker cakap banyak ( boleh jadi blogger.....heh3.....).........ada yang sker cakap sikit2........

Ada yang sker senyum......ada yang sker masam je.........Ada yang sker cantik.........ada yang sker bese2 je.......

So, memang dah lumrah tak sume perkara yang kita sker.......orang lain pon akan sker juga. Samalah cam blog. Ada yang sker style ‘A’.......ade yang nak style ‘B’.......ada plak yang nak style ‘A + B’. Masing2 punya pilihan. Terpulang, tiada paksaan.

Yang penting........jujur........ikhlas.........menggembirakan ( x kisahlah untuk diri sendiri atau sebaliknya asal tidak mangganggu orang lain)..........dan boleh dikongsikan. Dan sume ni pon, atas penilaian masing2 jua adanya.......:)

*TAK SKER BUKAN BERMAKNA BENCI HOKAY......

9 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sebenarnya berblog nie..mcm cari kawan...if kalau rajin singgah..sure itulah kawankita..

kalau yang buat dono..walhal kita ari-ari masuk dankomen blog dia...sure dia tak berapa kenan nk jadi kawan kita....

Sharinginfoz berkata...

betul tu you said it right

jeBateja berkata...

Saya semua suker.....ahakz....suker makan...

ardinihumaira berkata...

betul tu kak..
tapi dni tak bermaksud dni tak suka kotak komen begini.. cuma jika guna popup window ia memudahkan bw. kalau tak guna pun ianya tak jadi masalah dan bukan tak suka. cuma bila line internet slow, peluang untuk tinggalkan komen tipis sikit sebab satu2 page kena tunggu loading sampai habis barulah kotak komen bahagian bawah akan keluar. serius dni mohon ampun maaf kalau dni buat akak berkecil hati dengan post dni mengenai pop up window komen. dni tidak tujukan pada sesiapa. ianya cuma lebih kepada peribadi iaitu line internet dni yang slow :) jadi yang bermasalahnya adalah dni sendiri. bukan sesiapa pun ^__^

maaf banyak2 ye kak..

noor afzan berkata...

just be ur urself..
purely..

susah nak puaskan hati semua orang kan.=)

eelobor berkata...

buat untuk kepuasan sendiri jer....

segitujuh berkata...

saya suka apa yang saya suka.

Deqna berkata...

yang penting kita suka kan... kadang2 memang kita suka blog org tu, tapi kadang2 kita tak drop komen selalu. sbb takde masa kan.. atau tak tau nak komen apa ker.. tapi tetap still suka follow blog org tuh.. walaupun org tu pun tak delah jengah blog kita pun..

yg penting ikhlas dan tak harapkan balasan..

azzey berkata...

Siti Ruhayu: blogging ni mmg blh bina jaringan persahabatan. dan setiap orang ada yang disukai dan sebaliknya kannnnn......yg penting persahabatan terbina dan sama2 happy kannnnn.....tq Ayu!

Sharinginfoz: tq!

jeBateja:.....he3......sker2!

ardinihumaira: dni syg.....baca email ye...tq dni....

noorafzan: tq! kita wat jelah yg terbaik dan wat kita happy kannnnnn

eelobor: hati sendiri pon kena fikir jg kannnnn....

segitujuh: terpulang pd masing2 kannnnnn.....:)

Deqna; betul tu Deqna.....tq cos sker gak singgah blog akakni......heh3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs