UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 17 Oktober 2010

KELEBIHAN IT

Aku masih lagi update blog. Sambil2 tu chatting dengan adik aku thru yahoo. Saje tanya2 khabar. Tukar2 pendapat. Sejak aku keja kat sini, jauh ngan family di kampung memang ,both of us selalu berhubung dengan cara cam gini.

Kalau tak chatting........kami saling menghantar e-mail. Banyak kelebihan IT ni kalau digunakan dengan cara yang betul. Yang salah guna tu yang mendatangkan masalah!

Kekadang terfikir nak ajor my mum serba sikit tentang IT nih. Mana tau one day boleh chatting dengan beiau gak.......he3.....Tapi my mum pemalu sikit nak belajor nih.Tunggulah beliau dengan rela hati sendiri nak belajor........


6 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

diakui kan it nie sumber komunikasi terbaik...

samalah dengan ibu ayu,...sukar nak memahami it...tak apa,,janji dia tahu jawap hp..dah memadai....

segitujuh berkata...

lebih daging = lemak

azzey berkata...

Siti Ruhayu: Memang betul dan mesti digunakan dgn cara yg betul.......he3.....org tua kita ni pemalu....:)

segitujuh:Betul jg tu....tq

ardinihumaira berkata...

;) umi dni pun tak tahu IT tapi macam berminat. cuma malu nak minta tunjuk ajar agaknya.

ArELeEz berkata...

tp, mak dah teror baca blog anak2 dia! he3..

azzey berkata...

ardinihumaira: bese dni....org tua kita ni malu2 sikit....he3...

Areleez: blh menang blogwalking award tu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs