UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

JJCM KE RASAMAS @ ALAMANDA

~ Pepsi for my hubby & GRAPE water for me......

~ Nasi for my hubby.....Dah lupa namanya , tapi sedappppppp..........Lebih kurang cam nasi ayam gak coz ada sup

~ It's mine.....Karipap dan mushroom soup........Karipap ni special coz ada telur rebus kat dalamnya selain dari inti yang bese tu.....First time aku jumpa karipap cam gini!

Everytime aku menyinggah kat Alamanda, memang slalu usha Restoran nih. Restoran RASAMAS. Yang buat aku sker coz ada menu yang agak ringan kat sini, cam karipap yang aku order tu.....Then ada gak sup favourite aku ; Mushroom Soup!

So ada satu hari tu........my hubby tetiba ajak makan kat situ. Kecik tapak tangan.......satu bangunan Alamanda tu aku tadahkan! Sape tak suka makan weh!!!

Dan berbaloi makan kat situ.....Selesa.......servis pon bagus.......Harga plak berpatutan......CUBALAH!

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

psssttt.. suapkan dni sket kak ;D

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

restoren rasamas....ayu dan family belum pernah mencuba..
tq kongsi info ini..bab makanan..semua orang boleh kecur....lapor.............hehehehe


jom azzey, relexkan minda..ambil award dari ayu yer

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/10/award-dari-aeini-at-home.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

aku bab makan memang layan...lapo lak

ArELeEz berkata...

belanja, please.. hu3.. bnyk pahala wooo.. org kan anak yatim.. tsk3..

azzey berkata...

ardinihumaira; jauh sgt dni.....x terdaya oleh ku....hu3.....

Siti Ruhayu:sharing is caring kannnnnn.....:0

p/s: tq, nt sy jenguk blog ayu amik award tu.....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o: sume org pon sker makan kannnnnnn.....

Areleez: no belanja2......orde & pay by urself. huh!

ArELeEz berkata...

cis! kede la lu..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs