UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 12 Oktober 2010

HAPE YANG MY GRANNY WAT TU?

HAPE YANG MY GRANY BUAT TU???

Terbongkok2 kat bawah pokok.........Kan dia dah jeling tu. Marah le tu coz aku asyik mengekor dia.........hu3......

~ Siap cium2 lagi 'benda' tu.........Amendenyer tu??? (My hubby pon dah tergoda sama)

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Oooooooooooooooooo.........rupa2 nya my granny kat bawah pokok Bunga Tanjung nih!Tengah kutip bunga yang gugur kat bawah pokok le tu. Nak letak kat dalam bedak sejuk. Kan orang dulu2 sker pakai bedak sejuk!


* Kejadian ini dirakamkan di hadapan rumah seorang blogger merangkap my litle sista - Areleez sewaktu dia mengadakan open house baru2 ini. Wonderlah kelibat keduanya tidak kelihatan di dalam rumah berkenaan.....Rupa2nya di sini mereka......Sekian, azzey melaporkan untuk blog AZZEYATIN!

7 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

jangan ikut kan marah granny tu

Hariz berkata...

heheheh bedak sejuk :)

azzey berkata...

Sharinginfoz: dia x mrh.....sj je terkezut coz camera tetiba hala ke arah dia! hu3....

Hariz: sker bedak sejuk ek?

ardinihumaira berkata...

wahh... lama tak tengok orang pakai bedak sejuk tau sis :D

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

azzey...

bab bedak sejuk....ayu ingat lagi..petua masa anak dara sunti..macam granny buat tu..bubuh bunga tanjung

ArELeEz berkata...

macam karam singh walia la plak! siap melaporkan bagai.. err.. nie aduan rakyatkah? ha3..

azzey berkata...

ardinihumaira: he3...nt mlm2 cuba tepek kat muka.....mesti dpt tgk....*wink*

Siti Ruhayu: dulu2 pon sy sker pakai bedak sejuk utk jaga kulit muka......masa tu mana ada duit nak beli kosmetik bagai....:)

Areleez: silap tu.....dia yg mcm akak lah!ni aduan alam sekitar......:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs