UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 10 Oktober 2010

CAR WASH & REZEKI ORANG KITA

Pagi2 tadi aku ke Car Wash untuk cuci My Baby 'H' nih. Dah lama juga tak mandikan dia.......Rasa kagum bila tengok Car Wash milik orang kita maju cam kedai makan! Lepas sebuah......sebuah lagi keta masuk mintak dicuci.

Aku tengok pekerjanya yang lebih kurang 5-6 orang tu pon tak menang tangan dibuatnya. Cara bekerja mereka memang pantas. Sepanjang 20 minit aku kat situ........4-5 buah keta siap dicuci dan di vacum sekali. Sungguh pantas!!! Hasil keja pon bagus......

Rezeki memasing kannnnnnnn..........Yang penting halal dan tak kacau orang......

3 ulasan:

eelobor berkata...

perniagaan car wash menguntungkan daripada menipu orang lain, megajak orang lain masuk pelaburan yang tidak di ketahui sumber perniagaannya

ArELeEz berkata...

asalkan jgn ade yg dengki & iri hati, musti buleh maju punye..!

azzey berkata...

eelobor: betol tu.....tau2 je nt ramai plk yg bergolok bergadai semata2 nak masuk bisnes yg belom tau ujung pangkalnya!

Arleez:mslhnyer.....bl dh maju sikit adele yg 'ter'dengki.......:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs