UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 10 Oktober 2010

KE JALAN MASJID INDIA

~ Sebelum gerak ke mana2 wajib amik gambor dulu!

~ Me, my niece & my princess......Kat belakang tu, my granny,my mum, my SIL & my bro......

~ Penat berjaaln......berenti sekejap rehat dan amik gambor dengan si kecik ni. Sian Kak Yong. Excited gak dia bejalan ari tu. Seronok agaknya sesekali bawak pusing2 KL!

Sesekali family aku datang dari kampung, mestilah nak bawak diaorang ni jalan2 pusing KL! So tempat pertama yang we alls tuju adalah Jalan Masjid India. Saje je nak cuci mata. Lagi pun sajelah nak tunjukkan tempat tu kat my granny dan my mum. Macam my sista......dia memang dah penah pegi situ......


~ My hubby jadi cameraman hari tuh! Sume pergerakan tak lepas2 jadi bahan sasaran!!! Kah3........dah sah2 blogger tegar punya family.........

~ Di hadapan salah sebuah kedai yang menjual pakaian pengantin.......Geram je aku tengok kaler dan corak kain2 tu......Kalau buat untuk baju raya sesekali chanteq gak rasanya nih.......:)

~ SEMUA HOUSE

Niat hati nak jalan2 sume tempat terpaksa dibatalkan coz kesian dengan my granny dan anak2 sedara aku yang kecik2 tuh.......Cuaca pun dah mula panas, so lebih elok kalau cari tempat yang boleh menyejukkan badan......ahakkkkkkkkssssssss.......

Di manakah tempat berkenaan??? Ha3.......nantilah aku citer.........

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

cantiklah gambar kite lintas jln tuh. nampak natural jer..

azzey berkata...

Areleez: tgk le sape cameraman nyer....import khas tuh.....hu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs