UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 4 Oktober 2010

PERHENTIAN SG BESI

~ Restoran Makanan Melayu Sinar

~ My hubby ' layan' Dunkin Doughnut......Dah lapor tunggu order siap!

~ Tengah menung fikir hape nak di makan.....:)

~ Our drinks!

~ Laksa for my princess

~ Nasi Ayam Penyet......Siap ada tempe goreng lagi.....

Ni citer 2 minggu lepas (21/9/2110)........on the way amik my princess dari kampung masa dia jatuh tangga ari tu....... we alls singgah kat Perhentian Sungai Besi. Lapor sebab tak makan lagi.

Nampak signboard Restoran ni.....cam interesting. Tu yang cuba makan kat situ.My princess order favourite dia.....laksa. My hubby plak try Nasi Ayam Penyet.Not bad! Tempat pon selesa. Tingkat atas. Boleh nampak view dari jalanraya dari situ......Kalau pilih makan kat koridor luar dia.....leh rasa angin sepoi2 bahasa lagi.....ahaksssssss!

~ Asam Pedas Ikan Kembung

Aku plak order set nasi putih dengan Asam Pedas Ikan Kembung. Pon sedap gak! Tau2 je.....kenyang.

Sape2 yang lalu kat situ, bolehle cuba. Harga pon berpatutan........:)

9 ulasan:

eelobor berkata...

gambar termenung tuh yang mahal...

azzey berkata...

eelobor: ha3......agak2 klu jual leh wat duit x??? kah3...

ardinihumaira berkata...

ayam penyet! dni suka :D

azzey berkata...

ardinihumaira: ramai yg sker kan dni.....:)

Sharinginfoz berkata...

penting berhenti kan bila penat drive kan

Kamsiah berkata...

azzey..nasi ayam penyet tu membuka selera la...

azzey berkata...

Sharinginfoz: mmg betul! lg pon my hubby mudah ngantuk klu drive terus tanpa henti...

Kamsiah: mmg sedap kak! :)

ArELeEz berkata...

t'ingin jugak nie nak makan nasik ayam penyet. kwn org kata sodap! bile la nak m'dpt nih? hu3..

azzey berkata...

Areleez: try la.....bkn jauh tk intan - sg besi...ha3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs