UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 4 Oktober 2010

BANGSAR VILLAGE

~ BANGSAR VILLAGE

~ ALDO Accessories

~ "Nak ke mana lagi ek ?......"

~ Butik MS READ

~ Hajaba

Dah jemu shopping kat tempat sendiri......cuba plak jalan2 ke Bangsar. Bukan nak shopping sangat pon. Just nak jalan2 mengabihkan minyak kete je.

Boleh tahan gak Bangsar Village ni. Tapi mostly......harga agak 'boleh tahan' juga ......hi3......Kalau sesekali nak tukar selera, boleh le......

Selalu baca kat majalah je tentang MS READ dan Hajaba ni. Sape2 yang berminat boleh gak berkunjung ke sini.

~ A CUT ABOVE

~ World Of Sports.....Kedai yang menjual peralatan sukan.....

~ "Nah! Amik kasut ni....kongsi2 !!!" kah3....

Nak cuba potongan rambut terbaru....Boleh singgah kat A CUT ABOVE......Chewwwahhhhh, cam promo plak! hu3......Tak pon boleh singgah kat World of Sports untuk cari peralatan sukan.


~ Laluan pejalan kaki yang dibina untuk menghubungkan 2 buah shopping kompleks itu....

~ Lihatlah donia.......:)

Actually bukan ada tujuan pon singgah kat situ. Sesaje je ......:)

10 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

menarik gak kawasan ni

icee-yah berkata...

icee tk prnh dtg sini lg:)_;

eelobor berkata...

pernah pergi sekali jer masa mula2 bukak dulu. bukan tempat shopping utk org mcm saya sbb tu tak de ulangan kali ke-2

azzey berkata...

Sharinginfoz: klu menarik leh le try ! hi3....

icee-yah: leh le cuba pas ni.....:)

eelobor: utk window shopping leh le kannnnn......hu3...

ardinihumaira berkata...

dni lom penah ke sana. teringin.. :D

azzey berkata...

ardinihumaira: nt klu ada dtg KL.....leh le cuba2 ke sana......ajak deen ke.....hi3....

Kamsiah berkata...

shopping mmg peberet kaum kita azzey hehe..tp kalau poket kempis..jamu mata ja la.

azzey berkata...

Kamsiah: betul tu kak...tu yg klu x leh beli....dpt jamu mata pon dh cukup....pas tu simpan duit .....janji satu hr dpt jg benda tu! :)

ArELeEz berkata...

buleh x belikan blouse barang sehelai 2 kat ms read tuh? alaa.. konon2 besday pressie la.. ahaks3..

azzey berkata...

Areleez: blouse yg kat kedai bundle tu x nak ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs