UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 5 Oktober 2010

MY LITLE SISTA'S OPEN HOUSE ON 26.09.2010

~ Inilah umah my sista........


~ Menu for the day.......Karipap.....Terbaikkkkkkkkk dari ladang woooooooooo.......

~ Laksa

~ Buah tembikai sebagai pencuci mulut

Demam beraya belum habis lagi. Masa balik kampung baru2 ni (26.09.2010) my sista amik kesempatan untuk wat open house kat umah dia. So, bolehl e aku join sekali. Ajak adik -beradik dan family je. Kebetulan on that day, dia punya MIL pose......So family aku jelah yang ada.......

My mum lah yang tolong masakkan juadah untuk ari tu.......Ada laksa, karipap dan tembikai. Biskut2 raya yang baru dikeluarkan dari bekasnya pon ada.....hu3.......

~ Juadah dah siap terhidang di atas meja......

~ Tetamu2 kecik yang datang beraya kat umah my sista ari tu.......hu3......


~ Tetamu jemputan dah datang.......hi3.....Mak yang dan aank daranya ; Along.....

~ Blogger's family........:)

~ My BIL tengah memasukkan air batu ke dalam bekas air........

But , my bro tak dapat join......coz kena attend kursus. Wife dan anak2 nya je yang menjoinkan diri.

Sedap sungguh karipap yang my mum buat......sampai berketul2 aku ngap! Tu belum kira yang 'tapau' lagi tu......he3......

Selain aku ......Mak yang, Mak lang dan anak2 diaorang pon datang juga. My granny pon ada. Tahun ni my granny sker plak diajak beraya......:) Nanti aku update gambor2 yang lain lagi ek!

* To be continue........

7 ulasan:

ardinihumaira berkata...

perggh laksa. sedapnya:D

eelobor berkata...

tetamu kecik yg dtg bertandang tuh siap bersusun elok jer....

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg sedap! :)

eelobor: dah wat raptai sebelum tu....tu yg elok je susun tu.....hi3....

Sharinginfoz berkata...

memang sodap makanan ni...... lebih2 lagi karipap tu

azzey berkata...

Sharinginfoz: mmg karipap tu favourite we alls!

ArELeEz berkata...

jgn la mention mak yg masak. mention la org yg masak. apparaa..!

azzey berkata...

Areleez: x baik menipu......hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs